Facebook Tumblr Instagram sitemap  |  site by blont
 
 
over ons
Bart en Sarah
 
STAPELZOT is een samenwerking tussen
interieurbouwer Bart Debeuf en interieurarchitecte Sarah Livemont.
 
 
Bart Debeuf (41), zaakvoerder van Atelier Debeuf te Kachtem, levert en plaatst afgewerkte maatmeubilering. Na zijn technische studies begon Bart zijn loopbaan bij een gerenomeerd restauratiebedrijf. Na enkele jaren winst aan ervaring voelde hij zich steeds meer aangetrokken tot het interieur. In samenwerking met interieur-architecten en een diversiteit aan klanten probeerde hij steeds, samen met anderen, het praktische te koppelen aan het esthetische. Zo ontstond Atelier Debeuf, nu een gevestigde waarde in uw interieur.
 
 
Sarah Livemont (25), afkomstig uit Avelgem en afgestudeerd als interieurarchitecte te St-Lucas Gent, liep tijdens haar studies verscheidene stages in bedrijven binnen de interieursector. Zo kwam ze voor haar eerste stage in contact met atelier Debeuf. Hier kon ze haar kennis verrijken op het gebied van materialen en technologie, en leerde ze tevens zelfstandig werken. Na haar studies besloot ze om andere mogelijkheden betreffende architectuur te ontdekken in het buitenland. Dit deed ze in het agentschap Carbondale te Parijs, en vervolgens bij Louis Vuitton, binnen de afdeling architectuur China. Twee bureaus waarbij luxe en uniciteit de basis vormen voor een ontwerp. Stages gaven haar een inzicht in het beleid, het beheer en het belang van teamwork binnen een onderneming.
 
 
Tijdens hun individuele zoektocht naar een nieuwe uitdaging kruiste hun pad vier jaar later opnieuw. Voorjaar 2013 werd een periode van ideeën, ontwerpen, discussies en akkoorden. Stapelzot is een combo tussen afgewerkte vakkennis en jong-speelse creativiteit. Het materiaal OSB wordt hier omgetoverd van pure bouwplaat tot een esthetisch, praktisch, ecologisch en betaalbaar hebbeding. Een diversiteit aan modules (200 x 400 x 600 x 800) brengt eindeloos veel mogelijkheden. Een frisse impact in uw interieur, naar uw smaak en creaties.
 
 
Feit: je kan nooit genoeg opslagruimte hebben. Deze multifunctionele kubus combineert strak design met een speels materiaal. Dankzij dit geweldige modulair opbergsysteem kan je nu jouw innerlijke ontwerp goeroe ontdekken. Wil je de blokjes opstapelen of naast elkaar plaatsen? Combineer verschillende vormen en afmetingen en creëer telkens een afwisselend meubel. Wat je ook doet, jij creëert het gewenste ontwerp. Een elegante must-have.

Ook bij het inrichten van een nieuw totaalinterieur is Stapelzot goed geplaatst. In samenspraak met interieurarchitecte Sarah kan uw interieur naar uw wensen worden ontworpen, verwezenlijkt en opgevolgd.